VAK, de vereniging voor de alleengaande kampeerder
Er worden ca. 10 kampeerweekenden per jaar
georganiseerd verspreid over het land.
Heel belangrijk: Heb je geen zin, je hoeft niets!

VAK, de vereniging voor de alleengaande kampeerder

Er worden door de leden ca. 10 kampeerweekenden per jaar georganiseerd verspreid over het land. In de zomer is er meestal een kampeerweek i.p.v. een weekend. Tijdens zo’n weekend of week wordt er gewandeld, gefietst, musea bezocht, plaatsjes bekeken etc., allemaal op initiatief van de aanwezige leden. Heel belangrijk: Heb je geen zin, je hoeft niets!

Daarnaast drinken we gezamenlijk koffie en houden “Happy Hour”. Op zaterdagavond gaan we, ook vrijblijvend, dineren in een restaurant, dat door de organisatie is besproken. Maar er wordt op die avond ook wel eens een BBQ op de camping georganiseerd, of een lokale chinees verzorgt een uitgebreid buffet op de camping.

De weekenden worden druk bezocht en dat is niet voor niets. Deze weekenden geven ook de gelegenheid om vakanties te plannen met elkaar. Zo werden de laatste jaren vakanties in Nederland, Duitsland, België , Italië en Frankrijk georganiseerd. Gezellig kamperen met VAK-vrienden. Dit alles op eigen initiatief van de leden. Vanzelfsprekend zijn honden ook welkom, we hebben samen wel een paar regels afgesproken waar hondeneigenaren zich aan dienen te houden.

Spreekt het bovenstaande je aan, ben je alleenstaand, heb je een auto en een kampeermiddel, of een camper, neem dan z.s.m. contact met ons op. Wij horen heel vaak : “Had ik dit maar eerder geweten.

Een leuke reportage maakte een verslaggever van de Tubantia tijdens ons paasweekend in Mander. Hier kunt u het lezen.

NOG VRAGEN? We beantwoorden ze graag!
Voor meer informatie bel de coördinator belangstellenden:
06-57283702